Silvento

Avtrekksvifter

Silvento ec

Nyhet: Silvento ec


Silvento ec er en ny modell i den anerkjente serien av avtrekksvifter.  Den er utstyrt EC-motor med høy effektivitet, lavt energiforbruk og er meget stillegående.  Kapasiteten er stillbar i 7 trinn fra 15 til 60 m3/time, med et effektforbruk på fra 1,8 - 6,2 Watt! Lydnivået er fra 22 til 35 dB(A)

To forskjellige styrekort kan settes inn for å gi et utvalg av funksjoner tilpasset behovet.

Basis styrekort gir mulighet for tidsstyring som forsinkelser og  intervallstyring. Komfortutgaven av styrekortet gir i tillegg mulighet for fuktighetsstyring. Begge styrekortene kan utstyres med modul for trådløs styring eller med bevegelsesdetektor.

Monteringsanvisning for Silvento ec finnes  på denne siden!


 

Stille/Lydsvak 
Selv om stadig flere velger å bo sentralt og i nærheten av trafikkerte gater og veier, har vi alle behov for ro i våre egne hjem. Derfor benytter LUNOS avanserte motorer i Silvento. Geometrien i drivhjulet og komponentenes strømlinjeformede design er utviklet ved hjelp av dataassistert konstruksjon. Dette har resultert i en av markedets mest stillegående avtrekksvifter. De forskjellige Silvento modellene har et lydnivå som knapt er hørbart. Det er på kun 24 dB (A) ved 30 m3/h (grunnventilasjon) og 35 dB (A) ved 60 m3/h (forsert ventilasjon).

Miljøvennlig
Silvento bidrar til redusert energiforbruk, lavere fyringskostnader og mindre miljøbelastninger. Med en ny høyeffektiv motor, har viften et særdeles lavt strømforbruk. Den har tre innstillinger: 4,9 og 10,5 W ved hhv. 30 og 60 m3/h luftstrøm.


Innovativ 
LUNOS Silvento er den første med behovsregulert avtrekk styrt av en fuktighets-temperatursensor. Denne innovative løsningen justerer avtrekksmengden nøyaktig i forhold til omgivelsene den opererer i, noe som gir mer effektiv beskyttelse mot fuktskader og muggdannelse. Automatikken sørger for at viften stiller seg inn på laveste trinn om sommeren og på fuktighetskontroll i vinterhalvåret. I tillegg til automatisk styringskontroll kan samtlige Silvento avtrekksvifter styres av en felles sentral styreenhet, ettersom hver enkelt avtrekksvifte kan aktiveres lokalt gjennom en integrert bevegelsessensor. En LED indikator varsler når det er behov for filterbytte, og viser driftsstatus i kombinasjon med fuktighets- og temperaturkontroll.

Slank 
LUNOS Silvento har elegant design med en enkel og diskret utforming. Luftinntaket skjer fra siden av dekselet. Dermed unngås sorte flekker eller støv på apparatet. Frontdekselet er flatt, med dimensjoner på kun 260 x 260 x 108 mm (B x H x D) med utenpåliggende kabinett, samt deksel på 260 x 260 x 23 mm og innfelt kabinett på 235 x 235 x 92 mm.

Modeller og styringsmuligheter...
Det finnes en rekke modeller og løsninger for styring og montasje.  Detaljer finnes på siden for Produktdokumentasjon,  under avsnittet: tekniske spesifikasjoner for Silvento.

Kompatibel 
Den nye Silvento serien er kompatibel med eldre generasjoner avtrekksvifter fra LUNOS